igraj.se - najbolje web igrice za djecu i odrasleKLINFO.hr
- prvi vodič za klince i roditeljeAnfap - nositelj programa "Sretna beba", "Moja prva godina", "Paketić za sreću" i "Nositi život"Hlapic.net - Hlapićev portalDnevno.hr -  Vaš izvor informacijaIgre
- besplatne igre za djecu, djevojčice i dječakeZvijezda je rođena
...za bebe sa stilomRadioteka - besplatna radio slušaonicaMađioničar Japa - mađioničarski trikovi i komične magijeHarfa - knjige koje vole djecuTIK TIK - koncerti za bebe Žanine Bilićshe.hr -  portal za modernu ženu!


Kalendar trudnoće

Kalendar trudnoće bilježi napredovanje vaše trudnoće iz tjedna u tjedan. U njemu su prikazane promjene koje možete primijetiti na svojemu tijelu i u osjećajima, kao i što prati razvoj djeteta od začeća do posljednjega dana u utrobi.

Izneseni su savijeti o tome što vam je činiti u svakoj fazi trudnoće, kao i umirujući odgovori na pitanja i brige koje vas možda muče. Tu su i dodatne napomene o važnim aspektima trudnoće, koji vas upućuju gdje saznati više, na primjer o mogućnosti pohađanja tečaja za trudnice, pripremi za porod, kupovini grudnjaka za dojenje i sl.

Svaka je trudnoća različita, pa se nemojte iznenaditi ako neke od opisanih promjena na sebi ne opazite u navedeno vrijeme; tako se na primjer vaše dobivanje na težini može razlikovati od opisanoga.

U kalendaru se kao prvi dan trudnoće uzima prvi dan posljednje menstruacije.

 
Više članaka...


Portal o planiranju trudnoće i trudnoći, porodu, prvim godinama u životu bebe i roditeljstvu. Cilj ovog portala je omogućiti jednostavan i pregledan izvor informacija svima koji se odluče za obitelj i roditeljstvo.
Anketa
Idete s djecom na odmor, kakav smještaj preferirate?