eko bebe

Prvih tjedana kod kuće sa svojom bebom nećete imati vremena otići kupiti sve što vam je potrebno. Zato se trebate pripremiti i nabaviti osnovne stvari za njegu bebe, hranjenje, odjeću i sve ostalo, prije odlaska u rodilište.

Roditelji su često zbunjeni oko toga što kupiti. Prodajna mjesta za bebe nude veliku ponudu različitih stvari, pa je, ako nemate iskustva, teško odabrati i znati što će vam zapravo trebati. Tako mnogi kupe bar nekolicinu stvari koje nikada kasnije ni ne koriste.

Mi vam donosimo popis osnovnih stvari koje bi trebali ili bi bilo dobro da nabavite, te savjete šta odabrati od opreme za bebe, odjeće i obuće, kozmetike, hrane i pribora, kolica, nosiljki, autosjedalica...

Oprema za bebu je skupa, pa je naš savjet da kupovinu obavite planirano. Odredite budget s kojim raspolažete i odrediti u koje se stvari isplati više uložiti. Npr. kolica će vam koristiti i do treće godine djeteta, pa je bolje uložiti u kvalitetna i praktična kolica, a uštediti kod npr. namještaja za dječiju sobu, odjeće ili sl. Većinu stvari moguće je i posuditi od prijatelja i obitelji koji imaju djece ili pak kupiti po manjim cijenama u dučanima s rabljenim artiklima.

 

Pročitajte o stvarima za bebe i na e-beba blogu:
Dječja fotelja od papira
Oblo - dječja igračka
Made by Midas
Paperpod Rocket
Kiddmoto i Like bicikl guralica

Blom Baby