zvijezda je rodjena
Vjerujemo da do sada već znate tko je "Zvijezda je rođena". Ili ne? Ne, nije onaj film … ok, ukratko za one koji se nisu još sreli s njima predstavljamo ih u ovom prilogu.

Razgovarali smo s curama iz "Zvijezda je rođena",
pa pogledajte šta kažu!

 

 

e-beba: "Recite nam malo o vama - kako ste počeli?"

Zvijezda je rođena: "U doba sveopće depresije/recesije prije cca 2 godine (nije se puno promijenilo od tada) nas dvije sekice smo dočekale i naša dva smotuljka da ugledaju svijet – dvije curice Sara i Zara. I kreativke i istraživačice kakve jesmo krenule smo u startup iliti po rvacki poduzetničke vode, naravno odmah u našu hrvatsku najbolju granu – tekstil. Volimo izazove! Ma, dosta šale… ne volimo kinesko (osim eventualno kojeg tableta ili sl..) pogotovo ne za naše curice i zato smo odlučile napraviti neku novu hrvatsku priču. Krenule s prvih 10 dizajna bodića i nešto artikala hlačica, haljinica i kapice koje je radila naša nova prijateljica Martina."

e-beba: "A danas?"

Zvijezda je rođena: "Danas brojimo cca 500 artikala na webu. Sigurno se pitate kako? E, pa malo smo se proširili i uključili još neke kreativke poput dizajnerice Melite koja oslikava naše unikatne bodiće, tete Tajane i Nede koje heklaju haljinice i još njih puno… A od ove godine nismo samo na webu – možete nas pročekirati i u offline dučanćićima (za sada samo u Zagrebu). Svakako nas možete vidjeti i na sajmovima za bebe u Areni, West gatu, Velesajmu i na joooš dosta lokacija."

e-beba: "Čujemo da imate neke vrlo zanimljive novine - o čemu se radi?"

Zvijezda je rođena: "Ne možemo mijenjati svijet, ali možemo promijeniti sebe – svakim našim malim postupkom utječemo na svijet. Stoga smo i mi željeli utjecati na sebe i krenuti od nas samih… Zato smo i najviše ponosni što smo u ovoj godini uveli i eko priču u našu malu manufakturu. Program EKOBEBE donosi vam puno slatkih bodića s lijepim porukama koji su izrađeni od organskog pamuka s posebnim certifikatom (Gots) da zadovoljavaju sve svjetske standarde. Naravno, natpisi na bodićima su opet made by zvijezde (malo mi, a nešto malo i Robert Sever). Sve više se vraćamo prirodi i shvaćamo da nekim našim postupcima uništavamo naše zdravlje i ljepotu prirode, zato upotrebom organskog pamuka ne samo da čuvamo kožu naših malih kikača, nego i  pazimo na prirodu koja nam toliko toga daje. Red je na svima nama da joj to vratimo."

zvijezda je rodjena
e-beba:
"Šta vam je najvažnije koo izrade odjeće za klince?"

Zvijezda je rođena: "Najvažnija stvar kod kreiranja i osmišljavanja naših stvarčica je svakako kvaliteta – preko materijala, načina izrade i upotrebe. Materijal je svakako najvažniji dio priče – mislim da kad kažemo Turska i pamuk će svima biti jasno da ne može bolje…Izradu prototipa iliti modela smo povjerili našoj Martini koja je magistrica tekstilne tehnologije s velikim iskustvom u tekstilnom biznisu i naravno uvijek svoje prste u tome imamo i mi koji tražimo nemoguće, a Martina uvijek nađe način kako da sve štima."


e-beba:
"I za kraj - što želite poručiti roditeljima, vašim korisnicima?"

Zvijezda je rođena: "Što je u biti najvažnije u našoj bajci – to je naša hrvatska bajka i ponosne smo što se još jednom pokazala ona stara „kad se male ruke slože…". Za kraj – a nimalo nevažno! Svakako nas uvijek zanima što nam imate za reći upravo VI koji to i koristite. Ne bi vjerovali koliko dobrih savjeta smo čuli u zadnjih nekoliko godina baš zbog komunikacije s vama – zato vas molimo, svakako nastavite biti sukreatori naše male privatne bajke.  Zakoračite u našu bajku i dozvolite da vam pokažemo kako se sve može, ako samo to zaželite."

Posjetite "Zvijezda je rodjena" web shop i pogledajte ovu zanimljivu i zabavnu odjeću!