igracke
I ove godine donosimo vam nekoliko TOP igračaka koje će zasigurno oduševiti vaše dijete.

Igračke su za različite uzraste i interese, pa se nadamo da ćemo svakom od vas donijeti barem jednu dobru ideju za nadolazeće blagdane.

 

 
puzzle 1
Slagalica kugla Dinosauri / Slagalica kugla Hello Kitty

Nekada smo mislili da je Zemlja ravna poput ploče. Sada znamo! Zemlja izgleda poput kugle! I stručnjaci iz Ravensburgera, vodećeg svjetskog proizvođača slagalica i društvenih igara, znaju da slagalice ne moraju biti samo ravne poput ploče. Zato su osmislili ovaj još zanimljiviji i zabavniji izazov u slaganju puzzli.

Sastavljanje sa plastičnim zakrivljenim dijelovima je tako jednostavno, savršeno i stabilno.

Visokokvalitetna izvedba omogućuje veliku preciznost, tako da sastavljena kugla predstavlja prekrasan ukras koji se može uvijek iznova rastavljati i sastavljati.

Promjer kugle iznosi 13 cm.

 

 

 

puzzle 2

Više detalja saznajte na www.euromdenis.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


lego


"Ideje za slaganje kocaka LEGO", DANIEL LIPKOWITZ


format: 27,6 x 22,9 cm, broj stranica: 200, uvez: tvrdi

Ideje za slaganje kocaka LEGO izvanredan je vizualni priručnik za slaganje koji će slikama i savjetima inspirirati ljubitelje kocaka LEGO i potaknuti ih na izradu izvanrednih djela – od zadivljujućih dvoraca do gusarskih brodova, od svemirskih brodova iz drugih galaksija do najmodernijih aviona, od gradnje starinskih mostova do izrade najsitnijih detalja u kući.

Za izradu prijedloga u ovoj knjizi potrebno je oko 100 do 200 osnovnih kocaka LEGO, ali slagači u knjizi predlažu i alternativne načine izrade uporabom kocaka koje imate te pokazuju kako pojednostavniti detalje ako nemate baš određenu kocku ili kako dodati još impresivniji detalj.

Na početku svakog poglavlja nalazi se uvod s popisom kocaka koje se upotrebljavaju pri izradi modela za određenu temu (avioni, vlakovi, automobili, grad i selo...), zatim se nižu prijedlozi za slaganje s objašnjenjima kako nešto složiti. Na kraju svakog poglavlja predstavljeni su slagači koji su izradili modele u tom poglavlju.

Ova je knjiga nevjerojatan poticaj za razvijanje maštovitosti, za snalaženje s onim što imate, za obraćanje pozornosti na najsitnije detalje, uočavanje svijeta koji vas okružuje i izmišljanje novih svjetova te na kraju za igru nakon što ste složili svoje modele.

Biografija autora: Daniel Lipkowitz piše knjige o kocama LEGO u Master Builder Academyju te u časopisu kluba LEGO. Također stvara likove i priču za nove teme te piše i scenarije za animirane filmove i videa LEGO.

Više detalja saznajte na www.profil-mozaik.hr

 


make
Make'n Break


U ljudskoj  je prirodi da stalno nešto gradi i sastavlja! Poseban izazov je kada to mora biti brzo i precizno!

Ova dinamična i zabavna igra omogućuje vježbanje spretnosti, preciznosti i brzine kroz slaganje zadanih konstrukcija u vremenski ograničenom roku. Kvalitetna izvedba i zabavna pravila igre jamac su vrhunske zabave za 2-4 igrača starosti od 8 i više godina.

Više detalja saznajte na www.euromdenis.hr

 

 

 

 

 

 

 

 


party
Let's Party

Kada ste zadnji puta sjeli s društvom i odigrali neku društvenu igru! Evo prilike da zaigrate jednu zaista zabavnu! Sa „Let's Party“ zagarantirano vam je otprilike sat vremena vrhunske zabave kroz pantomimu, crtanje i druge načine timskog igranja, uz mnoštvo neizbježnih smiješnih momenata.

Objasni, nacrtaj ili pantomimom dočaraj zadani pojam svojoj ekipi dok vrijeme polako istječe... Dinamična igra u timovima za 4-16 igrača u dobi od 12 i više godina.

Više detalja saznajte na www.euromdenis.hr

 

 

 

 

 

 

 


lutka


"Pink organic toys" mekana lutka plave kose

U Hrvatsku su stigle neodoljive mekane igračke proizvedene od organski uzgojenog pamuka i perive u perilici. Igračke koje brinu o prirodi, ali i zdravlju djeteta.

Među mekanim igračkama iz kolekcije “Pink organic toys”, igračke od organskog pamuka proizvedenog bez pesticida, je i mekana lutkica od organskog pamuka, prva prijateljica, izuzetno mekana i nježna, lagano napunjena za držanje i grljenje s ugrađenom zvečkicom. Ova lutka periva je u perilici rublja.

Od prodaje igračaka iz kolekcije “Pink organic toys”, dio prihoda proizvođač uplaćuje u zakladu za istraživanje raka dojke.

Ovu mekanu lutku plave kose možete nabaviti u web shop-u ecolino.


 

 

 


sleepy
Sleepy plišana igračka


Rijetko koje dijete sa velikim veseljem ide na spavanje. To je iz razloga što bi se ono još htjelo igrati, jer igre nikad dosta. Plišani ljubimac je odličan suputnik za zemlju snova, a kada se po njemu može i crtati, pa ti crteži još i svijetle u mraku, odlazak na spavanje dobiva sasvim novi smisao.

Neka i vaše dijete ide na spavanje s većom radošću, uz svog novog „svjetlećeg“ ljubimca!

Veličina igračke iznosi 35 cm, a crta se pomoću olovke na baterije.

Više detalja saznajte na www.euromdenis.hr