Vrtuljak
Nakon mnogih albuma i koncerata domaćih i stranih izvođača, izdavačka kuća Menart odlučila je proširiti svoj katalog te podržati  šarmantan projekt za djecu u svom prvom dječjem izdanju u kolekciji Menart Kids.

 

Prvo Menart Kids izdanje je autorski projekt Vrtuljak kluba. Radi se o veseloj i domišljatoj ekipi iz Dubrovnika, a njihove pjesme poučnog karaktera namijenjene su djeci predškolskog uzrasta.

Vrtuljak klub kroz svoje autorske pjesme mladim slušateljima nastoji ponuditi širok spektar glazbenih stilova koje povezuje ljubav prema onome što rade. Na ovaj način djeca imaju mogućnost prošetati morem glazbenih kombinacija i napredovati slušajući glazbu kao što napreduju čitajući knjige.

Dio onoga što je Vrtuljak klub pripremio na svom albumu, možete poslušati u pjesmi "Ritam muzike":

">

Vrtuljak klub svaku pjesmu zaokruži metodom dramske interpretacije, educirajući djecu o motivima koji su ga inspirirali. Uz pomoć svog prijatelja Flokija, psa Dalmatinca, članovi Vrtuljak kluba vas vode na put oko svijeta mašte!

Najmlađa publika već je oduševljena glazbeno - plesnim nastupima vesele družine koja u posljednjih nekoliko godina učestalo nastupa na brojnim dječjim i humanitarnim priredbama, a svoj repertoar prilagođavaju upravo najmlađima.

Ovaj jedinstveni bend osmišljen je s namjerom da se djeca glazbeno educiraju kroz ples, zabavu i pjesmu. Na koncertima Vrtuljak kluba djeci se pruža mogućnost da dožive glazbu kao da čitaju zanimljivu slikovnicu.

Vrtuljak klub čine četiri člana:

  • Srđan Obad - OBO - CRVENI VRTULJAK - autor pjesmica, pjevač, glumac i gitarist
  • Toni Butigan - TONI - ZELENI VRTULJAK - producent, aranžer, klavijature, bas, sound i back vokali
  • Oliver Ćosić - OLI - PLAVI VRTULJAK - autor pjesmica, vokal i bubnjevi
  • FLOKI - Pas  Dalmatinac - interakcija sa djecom

Na novom projektu su uz članove skupine sudjelovali i dubrovački umjetnici: Mara Bratoš, Luko Piplica, Nikša Selmani, te Nikša Kušelj.

CD Vrtuljak kluba možete kupiti na sljedećim mjestima:

Cd Shop Croatia Records (Bogovićeva 5) - Zagreb,
Dancing bear (Gundulićeva 7)- Zagreb,
Aquarius shop (Varšavska 13, Branimir centar, Maksimirska 16) - Zagreb,
Hit records (Green Gold centar, Radnička cesta 52) - Zagreb,
Maldoror (Lopašićeva 3) - Zagreb,
Dallas (Tkalčićeva 7) - Zagreb,
Algoritam (Avenue Mall) – Zagreb,
Panda baby shop (Mata Vodopića 7) - Dubrovnik
te u svim Tisak media centrima diljem Hrvatske

Pridružite se Facebook grupi Vrtuljak kluba.