TikTik


Pozivamo vas na Tik Tik koncert za bebe i predškolce (0-5), akademske glazbenice pijanistice i profesorice klavira Žanine Bilić, u Zagrebu, 26. ožujka u 18.30 h.

Uz maštovite priče i klasičnu glazbu na Tik Tik koncertima svi se mogu smijati, plakati, razgovarati, igrati se, hodati, ustajati, a pomalo i skakati - zato dođite i zabavite se sa svojom djecom.


 

 

Na koncertu koji se redovito održava već četiri godine za redom na radost mališana i njihovih roditelja, nastupit će pijanistica Žanina Bilić i glumica Petra Vukelić. Na programu: klavirska glazba od baroka do moderne te priča 'Cvijet koji nije htio spavati'. 

Tijekom koncerta i bebe i mame ili tate, bake ili djedovi mogu se kretati, igrati, smijati, plakati ili tiho razgovarati.

Bebe i mame ili tate, bake ili djedovi mogu tijekom koncerta raditi sve što im je u tom trenu potrebno. 

Formalnosti koncerta stavljamo na stranu i uživamo u blagodatima lijepe, kvalitetne, klasične i za razvoj djeteta izvrsne glazbe - na koncertima se sviraju djela Bacha, Mozarta, Clare i Roberta Schumann, Schuberta, Chopina, Šostakoviča, Dore Pejačević, Ivane Lang i dr.Prije svake kratke skladbe djeca će čuti kratku priču koja je sadržajem vezana uz glazbu te vidjeti i jednostavnu animaciju igračkama. Glazba predivnog klavirskog zvuka pokazat će razna stilska razdoblja od baroka do modern.

Autorica svih priča je Žanina Bilić. Priče se nakon odabira glazbenih točaka posebno pišu za svaki koncert, povezujući cijeli događaj u jednu nezaboravnu cjelinu – susret sa glazbenim čarolijama.


_

Gdje se Tik Tik koncert održava:
Šubićeva 20, Zagreb
Prizemlje - dvorana Češke besede

Kada se Tik Tik koncert održava:
sljedeći Tik Tik koncert je 26. ožujka u 18.30h

 

Kako rezervirati svoju ulaznicu:
Rezervirajte putem telefona na 098 418 546 ili putem e-maila na   Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Kako kupiti svoju ulaznicu:
Isključivo uplatom na žiro-račun organizatora Udruge Svetkovina. Cijena ulaznice 30,00 kn. Za ulaz neophodno je donijeti i predočiti potvrdu o izvršenoj uplati. Ulaznice se NE mogu kupiti na ulazu u dvoranu.

Podaci za uplatu:

Primatelj: Udruga Svetkovina, Nazorova 43A,10000 Zagreb

IBAN: HR9024840081106130178.

Svrha: TIK KONCERT+datum koncerta.
_

e-beba portal, kao medijski pokrovitelj projekta Tik Tik, rezervirao je za svoje čitatelje dva mjesta za svaki termin Tik Tik koncerta, a možete ih osvojiti preko e-beba facebook stranice.


Žanina Bilić

Žanina Bilić, prof., akademska glazbenica pijanistica i profesorica klavira > rođ. Carić, završila je poslijediplomski studij klavira na Musikhochschule u Münchenu. Diplomirala je na Zagrebačkoj Muzičkoj akademiji u klasi prof. Marije Gvozdić-Horvat. Osim u Njemačkoj, usavršavala se u Poljskoj i Francuskoj kod prof. Vere Gornostaeve i drugih znamenitih pedagoga. Brojni koncerti su iza i ispred nje. Umjetnica živi i radi u Zagrebu, sa suprugom i kćeri.

 http://www.zaninabilic.com