decji sajam


Velikom dodjelom nagrada završen je 5.Dječji sajam. Dodijeljeno je 25 vrijednih nagrada,  prva nagrada bila je vespa na akumulator Peg Perego, a među ostalim nagradama koje su usrećile mališane i njihove roditelje našle su se pelene, vesele i edukativne igračke, kozmetika za djecu, bicikl i mnoge druge vrijedne nagrade.

 

Organizatori sajma nisu zaboravili na izlagače. Nagrađeni su najljepši štandovi Bayer, Barbarela i Mtč, a izvan konkurencije Pliva, Huggies i Violeta. U tri dana sajma popijeno je i 1500 litara Aquaviva vode koja se na sajmu mogla piti besplatno.

I ovogodišnja humanitarna akcija prošla je i više nego uspješno. Za dječicu iz Dječjeg doma sv. Terezije od malog Isusa skupljeno je stvari u vrijednosti 50 000 kuna. Darovali su sponzori, partneri, izlagači, ali i sami posjetitelji.

djecji sajam - pozornica

120 izlagača predstavilo je svoje proizvode i usluge, organizirane su razne edukativne radionice, dodijeljene su mnoge nagrade, a brojni mališani pokazali su svoje pjevačke, plesačke i glumačke talente. Osim Eko kutka odmah kraj ulaza u dvoranu gdje su održane brojne kreativne radionice, djeci su na raspolaganju bili i trampolin, poligon s autićima i loptama, bolnica za medvjediće te zračni baloni s toboganima. U samom programu sudjelovalo je više od 1000 djece.

djecji sajam - izlagaci

Posljednji dan Sajam je posjetilo je 10 000 ljudi, a u sva tri dana kroz Arenu Zagreb prodefiliralo je više od 26 000 ljudi. Tako je 5. Dječji sajam nadmašio je sva očekivanja organizatora.

e-beba nagradna kuglaona

Vaš e-beba portal također je zadovoljan nastupom na sajmu. Održali smo nekoliko krugova nagradnih natjecanja za klince i roditelje "e-beba kuglaona" i e-beba kreativnu radionicu "dovrši žapca". Svi učesnici osvojili su nagrade, e-beba poklon pakete, koje su nam omogućili naši sponzori: Bebivita, Pampers, Juicy i Naklada Nika.

djcji sajam - e-beba crtaona

Na e-beba štandu naše posjetitelje je zabavljao i naš gost Magic Japa.

magic japa

Ostale fotografije s e-beba štanda možete pogledati na e-beba Facebook pageu.

Vidimo se dogodine na 6. Dječjem sajmu u Rijeci i 7. Dječjem sajmu u Areni Zagreb!