beba sa stilom
Predstavljamo Beba sa stilom web shop!

Poznate dječje robne marke kao što su BabyBjorn, Nattou, BabyDan i Lassig po povolnjim cijenama i uz kvalitetnu uslugu.

 

 

Beba sa stilom je web shop osnovan u 2011. s ciljem da ponudi poznate dječje marke kojih je vrlo malo na Hrvatskom tržištu. Tako u njihovoj ponudi možete naći BabyBjorn, Nattou, BabyDan i Lassig proizvode po povolnjim cijenama i uz kvalitetnu uslugu.

Tijekom poslovanja web shop Beba sa stilom ispunio je očekivanja stotina klijenata među kojima se nalazi i veći broj poznatih pjevača, glumaca, voditelja i novinara.

Kako bi svojim kupcima olakšali kupnju i pomogli da učine baš pravi odabir, sve proizvode iz Beba sa stilom web shopa izložili su u salonu u Zagrebu gdje proizvode možete pogledati, isprobati i dobiti odgovore na vaša pitanja. Tim Bebe sa stilom dobro je upoznat s robnim markama koje nude i zato mogu pružiti pomoć i savjet koji bi bio najbolji izbor za vas i vaše dijete.

Posebno je važno istaknuti da su svi proizvodi u ponudi dostupni odmah, pa ne morete čekati dostavu narudžbe.

Niže predstavljamo robne marke iz ponude, a sve što Beba sa stilom nudi te detaljnije informacije pronađite na www.bebasastilom.com

BabyBjorn je Švedska obiteljska tvrtka, koja od 1961. razvija proizvodnju inovativnih proizvoda za djecu i bebe. BabyBjorn postigao je svjetsku slavu zahvaljujući nosiljkama. No, tvrtka također nudi druge proizvode kao sto su ležaljke, hranilice, pribor za jelo, tute, putni krevetići, kolijevke i sl. BabyBjorn proizvodi prodaju se u više od 40 zemalja širom svijeta. Najviša kvaliteta, moderan dizajn i inovativne značajke su rezultirali mnogim prestižnim poslovnim nagradama. Svi Babybjorn proizvodi dizajnirani su u suradnji s pedijatrima, ali i roditeljima i djecom. Posjeduju ekološke certifikate (Eko-Tex) u skladu sa standardom 100, klasa 1. Svi plastični proizvodi izrađeni su od materijala odobrenog za dodir s hranom u skladu s europskim (EEC) i američkim (FDA) standardima koji ne sadrže PVC, bisfenol A (BPA), ftalate, kadmij, olovo i klor.


Lassig je Njemačka tvrtka koja proizvodi torbe za moderne mame i djecu. Kao dobitnik brojnih međunarodnih nagrada i priznanja za inovativnost i izvanrednu kvalitetu proizvoda, Lassig je ocijenjen kao ono najbolje za vaše dijete. Osim inovativnosti i kvalitete, u proizvodnji se vodi računa o etičkim principima i društvenom odgovornošću poklanjajući posebnu pozornost ekologiji. Lassig inovativni, vedri i funkcionalni proizvodi, puni duha, idealni su za cijelu obitelj kao i individualce koji preferiraju aktivni životni ritam, a koji su uz to i ekološki osviješteni.  Svi Lassig proizvodi dobiveni su bez zagađivanja okoliša, ne sadrže PVC, nikal, azo bojila, kadmij i ftalate, od  recikliranog materijala dobivenog od PET ambalaže.

nattou
Belgijska tvrtka Nattou dizajnira razigrane male plišane prijatelje za mališane od 1988. godine. Tijekom proizvodnje tkanine i materijali su pažljivo odabrani da pruže mekoću, sigurnost i trajnost, a sve u skladu s europskim standardima kvalitete i sigurnosti. Kolekcije Nattou se stalno nadograđuju novim proizvodima kao bi izašle u susret potrebama majke i njihovih beba. Nattou se trudi da sve sto vaša beba grli i njeguje bude najviše moguće kvalitete. Dizajn Nattou igračaka, izbor materijala, rezanje, šivanje, dorada i pakiranje, svaki korak proizvodnje, su detaljno provjereni u ovlaštenim laboratorijima u skladu s europskim standardima kvalitete. Nattou daje potrebno povjerenje, sigurnost i nježnost u ključnim trenucima u ranim fazama bebina života.

 

 

 


babydan
BabyDan je Danska tvrtka koja od 1947. godine razvija, proizvodi i prodaje sigurnosnu opremu, tekstil i namještaj za djecu u dobi od 0-5 godina.Tvrtka je ISO 14001 ekološki certificirana, član je Global Safety Cooperation, a njihovi proizvodi osvojili su brojne svjetske nagrade i priznanja. BabyDan pomaže u stvaranju sigurnog okruženja. Trude se biti među  vodećim robnim markama sigurnosne opreme, tekstila i dječjeg namještaja u svijetu. U njihovoj ponudi možete naći dječju posteljinu, hranilice, kolijevke, putne krevetiće, vrtiće, sigurnosna vrata, sigurnosne pokrivače za utičnice i namještaj, ograde za krevete i sl. Svi BabyDan proizvodi posjeduju ekološke certifikate (Eko-Tex) u skladu sa standardom 100, klasa 1.

 

 

 

 

.